
Salat med Brie

En frisk og enkel salat med brie, sukkererter, reddik og cherrytomater – toppet med hjemmelaget oljedressing. Perfekt som forrett, lunsj eller tilbehør.

Grønnsaksvafler

Sprø og sunne vafler laget av grønnsaker. Røren kan lages klar på forhånd, slik at barna kan steke seg grønnsaksvafler etter skolen. Passer også som tilbehør til middag, på tur, til tapas eller til pølser.

Maisstuing

En klassisk, kremet maisstuing som passer perfekt som tilbehør til taco, grillmat eller norske kjøttkaker.

Bakt potet

En varm potet med sprøtt skall og mykt innhold. Perfekt med ditt favoritt-tilbehør.

Mango- og Tomatsalsa

En frisk og smaksrik salsa som løfter enhver taco, tortilla eller TexMex-middag. Lag den selv for ekstra god smak og sunnere måltid.

Potetgrateng med ost
En kremet grateng med potet, ost og fløte. Perfekt som tilbehør eller alene.

Klassisk ovnsbakt mac and cheese

En kremet og ostete makaroni- og osterett, perfekt som tilbehør eller egen rett.

Kålstuing
Kålstuing er en ekte norsk klassiker som passer perfekt til kjøttkaker i brun saus. Den er også deilig til tradisjonsretter som sosekjøtt, fiskekaker, spekemat, lever og sild, samt til pølseretter.

Potetmos
En klassisk, luftig og kremet potetmos som passer perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller grønnsaksretter. Bruk av melne potetsorter gir den ekstra gode, hjemmelagde konsistensen.

Ertestuing

En klassisk norsk tilbehørsrett laget av grønne erter som passer perfekt til kjøttkaker, medisterkaker, pølser eller annen tradisjonsmat. Kremet, mild og smakfull.

Blomkålmos

Blomkål er en allsidig grønnsak som kan brukes som erstatning for poteter i lavkarbo- og keto-kosthold. Denne kremete blomkålmosen er et perfekt tilbehør til både kjøtt, kylling og fisk.

Rørte tyttebær
En liten skål rørte tyttebær er det perfekte tilbehør til lam, vilt, kjøttkaker eller stek. Kjapp å lage og klassisk norsk tradisjon.