avatar
Anne Olsen@anneolsen
Lærer

Engasjert pedagog med lidenskap for barn og læring.

0
Kommentarer
0
Likte oppskrifter
27
Oppskrifter
Drikke
Recipe image
Flag of US

Paper Plane

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
3 min
4.5 (1)

Moderne klassiker med bourbon, Aperol, Amaro og sitron.

Drikke
Recipe image
Flag of US

Boulevardier

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
3 min
3.8 (5)

En elegant, bittersøt whisky-cocktail – som en Negroni med bourbon.

Siderett
Recipe image
Flag of FR

Salat med Brie

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
15 min
3.6 (10)

En frisk og enkel salat med brie, sukkererter, reddik og cherrytomater – toppet med hjemmelaget oljedressing. Perfekt som forrett, lunsj eller tilbehør.

Drikke
Recipe image
Flag of US

Dark 'n' Stormy

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
3 min
3.2 (8)

En spicy og forfriskende drink med mørk rom og ingefærøl.

Drikke
Recipe image
Flag of GB

Penicillin

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
5 min
2.6 (5)

Moderne whisky-cocktail med røyk, ingefær og sitron – perfekt for kalde kvelder.

Drikke
Recipe image
Flag of IT

Aperol Spritz

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
5 min
2.5 (8)

En klassisk italiensk sommerdrink – frisk, boblende og lett bitter. Prosecco, Aperol og musserende vann med frossen appelsin gir en perfekt balanse av sødme og friskhet.

Drikke
Recipe image
Flag of US

Last Word

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
4 min
2.0 (9)

En ikonisk, grønn og syrlig klassiker med gin, Chartreuse og maraschino.

Middag
IMG_2780
Flag of IN

Enkel og rask butter-chicken

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
20 min
- (0)

En klassisk indisk favoritt gjort enkel: Saftig kylling i en kremet, smaksrik tomatsaus. Perfekt for travle dager – ferdig på under 30 minutter! Serveres med ris og varme naanbrød.

Middag
6898d5a80e75a
Flag of TH

Panang curry med kylling

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)

En kremet og aromatisk thailandsk panang curry med saftig kylling, fargerike paprika og en rik saus av kokosmelk, peanøttsmør og panang currypaste. Frisk limesaft og basilikum gir retten en balansert og fyldig smak. Serveres med jasminris og toppes med sprø peanøtter og vårløk.