Utforsk oppskrifter

Tagg: festmat
Saus & dressinger
lamb_wine_sauce
Flag of FR

Portvinsaus

avatar
Thomas Haugen
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En klassisk, fyldig saus med sødme og dybde fra portvin. Perfekt til kraftige kjøttretter av rein, elg, hjort eller storfe.

Middag
svin

Kreolsk gryte med ris og salat

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
50 min
- (0)

En fyldig og smakfull gryte med svinefilet, chorizo, paprika, syltløk og cornichons. Serveres med ris og en enkel salat for balanse.

Middag
pexels-ahmedbhutta11-7230625
Flag of KR

Sprøstekte kyllingvinger

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)

Knasende sprø kyllingvinger med en krydret, gyllen skorpe, dynket i en søt og klissete glasur. Serveres med frisk mangosalsa for en perfekt kombinasjon av varme, sødme og syrlighet

Middag
IMG_2918
Flag of NO

Gratinerte sjøkreps

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En av sommerens virkelige luksusretter! Saftig sjøkreps deles i to og toppes med pisket smør smaksatt med hvitløk, sitron og friske urter. Etter noen få minutter i ovnen får du en uimotståelig kombinasjon av søtt krepskjøtt og sprø, gyllen smørskorpe. Serveres rykende varm rett fra ovnen med godt brød til å dyppe i smøret – perfekt som forrett eller et festmåltid sammen med gode venner en varm sommerkveld.

Ingen flere oppskrifter