
Kreativ designer som elsker å kombinere form og funksjon.

Pokébowl med laks og mango

Frisk og fargerik pokébowl med laks, mango og sprø grønnsaker.

Marry Me-gnocchi

En uimotståelig én–pannemiddag: myke gnocchi i en rik og kremet saus med hvitløk, soltørkede tomater og fløte, krydret med litt røde pepperflak og urter. Rask, trøstende og full av smak – perfekt for hverdagsmåltidet.

Fiskeboller i karrisaus

Fiskeboller i karrisaus er en klassisk norsk hverdagsrett laget av milde, hvite fiskeboller servert i en kremet, gyllengul karrisaus.

Kylling- og halloumiburgere

Saftige kyllingbryst med spicy saus, grillet halloumi, frisk kål og kremet dressing – alt servert i rykende ferske burgerbrød. Perfekt på 15 minutter!

Meksikansk Salsa

En herlig salsa av friske tomater og røkt chili som perfekt tilbehør til sommerens grillmåltider, eller gi fredagstacoen løft til et nytt nivå.

Paris Brest Pistache

En luksuriøs fransk klassiker laget med luftig vannbakkels, fylt med sprø pistasj-praliné og silkemyk pistasjkrem. Toppen er pyntet med grønt craquelin-lokk og drysset med ristede pistasjnøtter. Perfekt for deg som elsker en kombinasjon av sprøtt, kremete og nøtteaktig.

Kremet makaronisalat med egg og bacon

En enkel og smakfull makaronisalat med egg, bacon og kremet dressing – perfekt som middag eller lunsj.

Rask thaigryte med kokosmelk

En enkel og aromatisk thaigryte med kylling, kokosmelk og spinat – klar på rundt 20 minutter.

Kaltbach Creamy

Kaltbach Creamy er en halvfast sveitsisk ost med silkemyk, nøtteaktig smak og smørgul farge. Den modnes i Kaltbach-hulene i Sveits og har en rik, delikat tekstur. I denne enkle, men elegante serveringen skjæres osten i terninger og kombineres med et glass Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2023. Chardonnayens fyldige karakter og noter av sitrus, nektarin, smør og krem forsterker ostens kremete og nøtteaktige preg. Perfekt delikat liten forrett eller sofistikert snack

Hjemmelaget rømmegrøt

Kremet og tradisjonsrik rømmegrøt med smørøy og kanel.

Torsk med nøttesmør og potetmos

Stekt torsk med nøttesmør av cashew og soya, servert med kremet potetmos og dampede grønnsaker.

Pannestekt laks med risotto

Saftig pannestekt laks servert med kremet risotto, asparges og tomater.
- 1
- 2