
Kyllingoverlår i estragonsaus
Denne saftige middagen ble delt av Erika Gohde Sandbakken. En nydelig middag med saftig kyllingoverlår som får sprøtt skinn, servert på en seng av rotmos og toppet med en fyldig saus laget med fløte, soyasaus, sennep og estragon. En rett som kombinerer klassiske smaker med en frisk tvist.

Kylling- og halloumiburgere

Saftige kyllingbryst med spicy saus, grillet halloumi, frisk kål og kremet dressing – alt servert i rykende ferske burgerbrød. Perfekt på 15 minutter!

Rask thaigryte med kokosmelk

En enkel og aromatisk thaigryte med kylling, kokosmelk og spinat – klar på rundt 20 minutter.

Kyllingtallerken med Bretagnesaus

En smakfull og fyldig rett med kremet Bretagnesaus og saftig kyllingfilet. Serveres med stekte grønnsaker. Denne oppskriften er lavkarbo og passer perfekt til både hverdags og helg.

Panert kylling med potetmos og mizeria

En klassisk middagsrett med sprø panert kylling, kremet potetmos og frisk polsk mizeria-salat.

Sticky kyllinglår med kirsebær og urter
Saftige kyllinglår med sprøtt skinn, glasert i en klissete saus av kirsebær, honning, soyasaus og ingefær. Toppes med friske urter, vårløk og jalapeño for en frisk og spicy kontrast. Perfekt til helgemiddag eller når du vil imponere med noe litt annerledes.