
Bjørnebærkake
En saftig og myk formkake med søte og syrlige bjørnebær. Perfekt til kaffen eller som dessert servert med iskrem.

Paris Brest Pistache

En luksuriøs fransk klassiker laget med luftig vannbakkels, fylt med sprø pistasj-praliné og silkemyk pistasjkrem. Toppen er pyntet med grønt craquelin-lokk og drysset med ristede pistasjnøtter. Perfekt for deg som elsker en kombinasjon av sprøtt, kremete og nøtteaktig.

Bjørnebærruter
Enkle og fristende ruter med sprø havretopp og søt bjørnebærmarmelade i midten. Perfekt til kaffekosen – rask å lage og smaker fantastisk.
Sjokoladebrownies

Myke og seige brownies med rik sjokoladesmak.

Tropisk humlebrødkake

Fuktig tropisk kake med banan, ananas og kremostglasur.

Espresso Martini Pai
En luksuriøs sjokoladepai inspirert av den populære cocktailen Espresso Martini. Den har en sprø sjokoladekjeksbunn, et silkemykt fyll med mørk sjokolade, kaffe, Kahlúa og vodka, toppet med luftig kaffekrem. Perfekt for kaffeelskere som vil ha dessert med litt ekstra sting. Husk å sette av god tid – paien trenger minst 6 timer fra start til servering.