
Fiskeboller i karrisaus

Fiskeboller i karrisaus er en klassisk norsk hverdagsrett laget av milde, hvite fiskeboller servert i en kremet, gyllengul karrisaus.

Tove’s spagetti
Tove mor’s legendariske Latmannspasta. Ekstra gourmet hvis du topper med revet Norvegia. Perfekt for deg som synes Toro er for avansert.

Spagetti bolognese
En klassisk italiensk pastarett med fyldig kjøttsaus, grønnsaker og rødvin. Perfekt til både hverdags og helg!

Grønnsaksvafler

Sprø og sunne vafler laget av grønnsaker. Røren kan lages klar på forhånd, slik at barna kan steke seg grønnsaksvafler etter skolen. Passer også som tilbehør til middag, på tur, til tapas eller til pølser.

Maisstuing

En klassisk, kremet maisstuing som passer perfekt som tilbehør til taco, grillmat eller norske kjøttkaker.
Enkel og rask butter-chicken

En klassisk indisk favoritt gjort enkel: Saftig kylling i en kremet, smaksrik tomatsaus. Perfekt for travle dager – ferdig på under 30 minutter! Serveres med ris og varme naanbrød.

Kylling- og halloumiburgere

Saftige kyllingbryst med spicy saus, grillet halloumi, frisk kål og kremet dressing – alt servert i rykende ferske burgerbrød. Perfekt på 15 minutter!

Norsk Taco

Lag en familiens favoritt: klassiske Tex-Mex tacos med sprø skjell og saftig, krydret kjøttdeig.

Pølsegryte
En smakfull og mettende pølsegryte med pasta, grønnsaker, tomatsaus og litt krydder. Passer perfekt som hverdagsmiddag for hele familien. Serveres gjerne med godt brød ved siden av.

Pølsegrateng i ildfast form
En enkel og mettende grateng med pølser, makaroni og grønnsaker.

Fiskepinner med råkostsalat

Klassisk norsk hverdagsmiddag med sprøstekte fiskepinner, frisk råkostsalat, nykokte poteter og remulade.