Utforsk oppskrifter
Opprett oppskrift
Fiskeboller i karrisaus

Fiskeboller i karrisaus er en klassisk norsk hverdagsrett laget av milde, hvite fiskeboller servert i en kremet, gyllengul karrisaus.

Tove’s spagetti
Tove mor’s legendariske Latmannspasta. Ekstra gourmet hvis du topper med revet Norvegia. Perfekt for deg som synes Toro er for avansert.

Pannekaker

Enkle og klassiske pannekaker som passer til både middag og dessert. Server med syltetøy, sukker eller det du liker best.

Kylling- og halloumiburgere

Saftige kyllingbryst med spicy saus, grillet halloumi, frisk kål og kremet dressing – alt servert i rykende ferske burgerbrød. Perfekt på 15 minutter!

Grønnsaksuppe

En enkel og sunn suppe laget med potet, gulrot og andre grønnsaker.

Laks med dill og poteter

Saftig ovnsbakt laks med frisk smak av sitron og dill, servert med kokte poteter, rømme og lettkokt brokkoli. En enkel og sunn middag som er klar på under 30 minutter.

Tomatsuppe

Klassisk, enkel og smakfull tomatsuppe med løk, hvitløk og urter. Kan serveres med kokt makaroni eller hardkokt egg.

Fiskesuppe (av posesuppe)

Enkel fiskesuppe laget med posesuppe, frisket opp med grønnsaker og fiskepudding.

Blomkålsuppe

Kremet suppe med blomkål og mild kryddersmak.
- 1
- 2