
Kyllingoverlår i estragonsaus
Denne saftige middagen ble delt av Erika Gohde Sandbakken. En nydelig middag med saftig kyllingoverlår som får sprøtt skinn, servert på en seng av rotmos og toppet med en fyldig saus laget med fløte, soyasaus, sennep og estragon. En rett som kombinerer klassiske smaker med en frisk tvist.

Rødvinsaus
En klassisk, rik og smakfull rødvinsaus som passer perfekt til biff og andre kjøttretter. Den lages raskt i samme panne som kjøttet er stekt i, slik at du får med de gode smakene fra stekesjyen.

Béarnaisesaus (restaurantvariant)
En klassisk fransk saus med silkemyk konsistens og frisk smak av estragon. Dette er restaurantvarianten – rik på smør, lett syrlig og perfekt til biff, entrecôte eller grillet kjøtt.

Béarnaisesaus (stavmikser-variant)
En rask og idiotsikker metode for å lage béarnaisesaus. Her brukes stavmikser i stedet for vannbad, slik at du slipper risikoen for at sausen sprekker. Perfekt til biff eller grillet kjøtt når du vil ha restaurantfølelsen hjemme.smør