Utforsk oppskrifter

Tagg: lam
Middag
lamb-and-cabbage-simmer
Flag of NO

Fårikål kokt med bayer

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
3 t
- (0)

Fårikål er høstens ubestridte festrett – kåret til Norges nasjonalrett både i 1972 og i 2014. Denne varianten får et ekstra løft med søt bayerøl i kraften, som gir en maltrik dybde og avrundet sødme. Resultatet er en klassisk, lun og smakfull rett som varmer godt på kjølige høstkvelder. Serveres selvsagt med kokte poteter og gjerne et glass bayer til – alkoholfritt går helt fint.

Siderett
tyttebaer
Flag of NO

Rørte tyttebær

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En liten skål rørte tyttebær er det perfekte tilbehør til lam, vilt, kjøttkaker eller stek. Kjapp å lage og klassisk norsk tradisjon.

Middag
forikaal
Flag of NO

Verdens beste Fårikål

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Easy (1 of 3)
2:10 t
- (0)

Fårikål er en ekte norsk klassiker og ofte omtalt som nasjonalretten. Den er enkel å lage, og smaken blir bare bedre dagen etter. Retten består av lam eller sau, kål, hele pepperkorn og noen få enkle ingredienser. Perfekt for høst- og vinterkvelder, eller når du vil samle familien rundt et stort grytemåltid.

Ingen flere oppskrifter