Utforsk oppskrifter

Tagg: glutenfri
Frokost
a-tall-glass-of-brown-keto-smoothie

Keto-smoothie

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
5 min
- (0)

Denne keto-smoothien er både næringsrik og lavkarbo, og passer like godt til frokost som et raskt mellommåltid. Med en base av kokosmelk (eller annen plantebasert melk), spinat, bær, hampfrø, linfrø, tahini og ingefær får du en kremet og frisk smoothie. Kanel setter en varm og aromatisk smak. Oppskriften er både glutenfri, vegansk, vegetarisk og passer til keto-diett.

Frokost
a-stack-of-fluffy-golden-keto-pancakes
Flag of US

Keto-pannekaker

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
25 min
- (0)

Disse keto-pannekakene er et enkelt og smakfullt alternativ til vanlige pannekaker. Ved å bruke mandelmel i stedet for hvetemel blir de både glutenfrie og lavkarbo. Oppskriften er rask å lage, og resultatet blir myke, gyllenbrune pannekaker med et hint av vanilje og kanel. De er gode alene, men blir ekstra gode toppet med sprøstekt bacon, noen blåbær og sukkerfri sirup.

Middag
chicken_keto

Kyllingtallerken med Bretagnesaus

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Easy (1 of 3)
45 min
- (0)

En smakfull og fyldig rett med kremet Bretagnesaus og saftig kyllingfilet. Serveres med stekte grønnsaker. Denne oppskriften er lavkarbo og passer perfekt til både hverdags og helg.

Middag
cheesy-bacon-ranch-chicken

Kylling med ost, bacon og ranch

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
35 min
- (0)

Dette er en ekte hverdagsfavoritt for deg som elsker smakene av sprø bacon, krydret kylling og smeltet ost. Kyllingbrystene stekes i baconfett for ekstra smak, krydres med ranch-seasoning og dekkes med mozzarella som smelter til et deilig lag. Til slutt toppes retten med sprø baconbiter og frisk gressløk. Den er keto-vennlig, glutenfri, og kan varieres med andre typer ost eller krydder etter smak. Server gjerne med hvitløksstekt grønnkål eller brokkoli rabe for en komplett middag.

Middag
bowl-of-cauliflower-fried-rice

Blomkålris med grønnsaker

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
25 min
- (0)

Fried rice er en klassiker, men for de som ønsker å kutte ned på ris eller spise mer grønnsaker er blomkål fried rice et nydelig alternativ. Frisk blomkål kjøres til riskorn, presses fri for væske og stekes raskt med gulrot, erter, hvitløk og egg. En saus av soyasaus, mirin og litt sukker gir balanse mellom sødme og umami. Toppet med sprøstekte sjalottløk, vårløk og sesamfrø får retten både tekstur og ekstra smak. Retten kan lett tilpasses: lag den vegansk ved å droppe eggene, eller legg til kylling, svin eller scampi for mer protein.

Ingen flere oppskrifter