Utforsk oppskrifter

Måltid: Middag
Anbefalt
Middag
pizza-parma
Flag of IT

Hvit pizza med spekeskinke

avatar
Karen Ballestad
Difficulty: Easy (1 of 3)
2:10 t
5.0 (5)

En skikkelig fristende pizza med tynn, sprø bunn. Toppet med kremet hvit saus, soltørkede tomater, spekeskinke og frisk ruccola – en smakskombinasjon som garantert imponerer.

Anbefalt
Middag
530495361_1130977135550414_5270665268833344485_n
Flag of GR

Moussaka

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:55 t
5.0 (1)

Denne deilige oppskriften er delt av @middagsnerden – sjekk gjerne ut Instagram-profilen hennes for mer inspirasjon til hverdags- og helgemat 🙌 Moussaka 🇬🇷 En favoritt fra det greske kjøkkenet! Denne retten tar ganske lang tid å lage, men mye av tiden går til steking i ovnen og at den skal hvile seg ferdig. Har du ikke prøvd å lage dette selv, så håper jeg virkelig du får lyst nå 😍

Middag
689ba0b481eaa
Flag of US

Pokébowl med laks og mango

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
25 min
5.0 (1)

Frisk og fargerik pokébowl med laks, mango og sprø grønnsaker.

Middag
lamb-and-cabbage-simmer
Flag of NO

Fårikål kokt med bayer

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
3 t
5.0 (1)

Fårikål er høstens ubestridte festrett – kåret til Norges nasjonalrett både i 1972 og i 2014. Denne varianten får et ekstra løft med søt bayerøl i kraften, som gir en maltrik dybde og avrundet sødme. Resultatet er en klassisk, lun og smakfull rett som varmer godt på kjølige høstkvelder. Serveres selvsagt med kokte poteter og gjerne et glass bayer til – alkoholfritt går helt fint.

Anbefalt
Middag
kremet_viltgryte_elg
Flag of NO

Kremet Viltgryte med Elg & rotgrønnsaker

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
45 min
5.0 (5)

Oppskriften er delt med tillatelse fra Veronica Lauritsen – sjekk ut flere av hennes retter på Instagram @mat.medsmak. En fyldig og smakfull elggryte med rotgrønnsaker, kremfløte, rømme og et hint av ripsgele og brunost. Serveres med potetmos og tyttebær – en ekte norsk viltklassiker som både varmer og metter.

Middag
crepe1
Flag of FR

Crêpes

avatar
Xavier Lechevalier
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
5.0 (2)

Her finner du oppskriften på de perfekte crêpene fra Bretagne. Dette er favorittretten til alle franske barn. Legg på sukker, smør og sukker, Nutella, sjokolade, syltetøy, salt karamell, spekuloiskrem – og du vil være i himmelen!

Middag
image (4)
Flag of MX

Hot meksikansk kyllingsuppe

avatar
Markus Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
3:20 t
5.0 (3)

🌶️🔥 Den ultimate kosegryta til hytteturen eller middagsinvitasjonen! 🔥🌶️ Glem kjedelige supper – denne kraftige, krydrede kyllinggryta er en game changer når du skal lage mat til mange! Full av smak, varme og kjærlighet – perfekt når du har invitert venner på middag, samles på hytta, eller bare vil servere noe helt annet enn taco.

Middag
vecteezy_fresh-pasta-dish-with-meats-vegetables-and-cheese-generated_24622542
Flag of IT

Italiensk Lasagne

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:20 t
5.0 (3)

En klassisk lasagne med lag på lag av fyldig kjøttsaus, kremet ostesaus og pasta. Toppet med smeltet ost og mozzarella for en gyllen, sprø overflate. Perfekt som en mettende middag for hele familien, gjerne servert med frisk salat og hvitløksbrød.

Middag
IMG_9906
Flag of FR

Quiche Lorraine

avatar
Xavier Lechevalier
Difficulty: Easy (1 of 3)
45 min
5.0 (2)

Quiche Lorraine er uten tvil den enkleste franske retten å lage… og den slår alltid an! Har du lyst til å imponere gjestene dine og bli sett på som en mesterkokk? Følg trinnene jeg gir deg, og jeg lover at du blir kveldens ubestridte sjef!

Middag
spaghetti_al_pomodoro
Flag of IT

Spagetti al pomodoro

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
50 min
5.0 (4)

En enkel og smakfull pastasaus med tomat, løk og grønnsaker. Perfekt til spagetti, toppet med parmesan.

Middag
beef-stroganoff-with-mashed-potatos
Flag of RU

Biff stroganoff

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1 t
5.0 (3)

En klassisk biff stroganoff servert med luftig potetmos – kremet, smakfull og mettende. Retten passer like godt til en enkel hverdagsmiddag som når du vil imponere gjester med en varmende gryte full av smak. Den rike sausen med sopp, løk og tomatpuré gir en fyldig dybde, mens møre kjøttstrimler binder det hele sammen. Stroganoffen smaker nydelig med potetmos, men kan også serveres med ris, pasta eller til og med potetbåter – alt etter hva du foretrekker. Dette er en rett som aldri går av moten, og som gir en perfekt kombinasjon av klassisk husmannskost og russisk-inspirert komfortmat.

Anbefalt
Middag
kydding_romos_saus
Flag of FRFlag of NO

Kyllingoverlår i estragonsaus

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:05 t
5.0 (3)

Denne saftige middagen ble delt av Erika Gohde Sandbakken. En nydelig middag med saftig kyllingoverlår som får sprøtt skinn, servert på en seng av rotmos og toppet med en fyldig saus laget med fløte, soyasaus, sennep og estragon. En rett som kombinerer klassiske smaker med en frisk tvist.

Ingen flere oppskrifter