Utforsk oppskrifter

Tagg: søtt
Tagg: dessert
Dessert
prompt---belgian-chocolate-truffles-displayed-on-a
Flag of BE

Belgiske Trøfler med kakaopulver

avatar
Markus Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
5.0 (1)

Dette er det nærmeste jeg har kommet Jacobs belgiske trøfler, oppsiden er at denne ikke har plameolje eller estoffer. 4 porsjoner er ca. 20 trøfler, avhenging av størrelsen du vil ha.

Kake
bjorne_kake
Flag of NO

Bjørnebærkake

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
55 min
5.0 (2)

En saftig og myk formkake med søte og syrlige bjørnebær. Perfekt til kaffen eller som dessert servert med iskrem.

Dessert
flan 3
Flag of FR

Flan Pâtissier (Parisien)

avatar
Xavier Lechevalier
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:30 t
5.0 (1)

En ekte fransk institusjon, flan pâtissier – eller flan parisien – er en av de store barndoms­gledene mine. I dag deler jeg oppskriften til min normanniske mamma, den som fikk smaksløkene mine til å danse da jeg var liten. De siste årene har flanen fått et skikkelig comeback i Paris: konditorene lager den i alle slags smaker og konkurrerer om å være mest kreative. Men her blir det ingen dilldall – jeg gir deg den klassiske, den originale, den uforglemmelige… med vanilje!

Middag
gule-bomber---norwegian-almond-cookies-with-yellow
Flag of NO

Gule bomber

avatar
Markus Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
5.0 (1)

Gule bomber er en moderne klassiker på julebordet — små mandelkaker med luftig marengsbunn, fylt med silkemyk gul krem laget på eggeplommer og smør, og toppet med mørk sjokolade. Kakene er delikate, balanserte i smak og holder seg godt i kjøleskap. De kan også fryses og nytes året rundt som små konfektkaker til kaffen.

Kake
ostekake
Flag of US

New York Ostekake

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:30 t
5.0 (1)

En klassisk amerikansk dessert med silkemyk, kremet fyll på sprø kjeksbunn. Denne New York cheesecake’en er rik, frisk av sitron og toppet med en syrlig rømmeglasur. Perfekt til selskap, kaffekos eller når du vil imponere med en ekte klassiker.

Kake
apple-cake-in-a-round-springform
Flag of NO

Verdens beste eplekake

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:20 t
5.0 (2)

Dette er en klassisk norsk eplekake som virkelig lever opp til navnet «Verdens beste». Kaken er saftig, fyldig og smaksrik med et hint av kardemomme, kanel og vanilje. De syrlige eplene gir perfekt balanse mot den søte og luftige deigen, mens sprø mandelflak på toppen gir et lite luksuspreg. Den passer like godt til kaffen som til dessert, gjerne med vaniljeis eller pisket krem.

Middag
Flag of NO

Pannekaker

avatar
Rudolph Schmeler
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
3.7 (8)

Enkle og klassiske pannekaker som passer til både middag og dessert. Server med syltetøy, sukker eller det du liker best.

Dessert
Flag of NO

Sjokoladenøtter

avatar
Morten Kristiansen
Difficulty: Easy (1 of 3)
20 min
3.0 (2)

Sprø valnøtter trukket i mørk sjokolade og krydret med chili, maldonsalt eller appelsinskall. Perfekt som konfekt, snacks eller til pynt på dessert.

Bakverk
pistasj
Flag of FR

Paris Brest Pistache

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:10 t
- (0)

En luksuriøs fransk klassiker laget med luftig vannbakkels, fylt med sprø pistasj-praliné og silkemyk pistasjkrem. Toppen er pyntet med grønt craquelin-lokk og drysset med ristede pistasjnøtter. Perfekt for deg som elsker en kombinasjon av sprøtt, kremete og nøtteaktig.

Kake
bjornebaer_ruter
Flag of NO

Bjørnebærruter

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

Enkle og fristende ruter med sprø havretopp og søt bjørnebærmarmelade i midten. Perfekt til kaffekosen – rask å lage og smaker fantastisk.

Dessert
Chocolatebrownie
Flag of US

Sjokoladebrownies

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)

Myke og seige brownies med rik sjokoladesmak.

Kake
ZucnJnQMvkQ
Flag of US

Trippel sjokoladekake

avatar
Thomas Haugen
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En saftig og luftig sjokoladekake med tre ganger sjokolade: mørk kakebunn, silkemyk sjokoladesmørkrem og sjokoladedråper på toppen. Perfekt til bursdag eller når du virkelig vil imponere.

Ingen flere oppskrifter