Utforsk oppskrifter

Tagg: klassisk
Saus & dressinger
image-of-a-red-wine-jus-sauce-in-a-sauce-boat--it-
Flag of FR

Rødvinsaus

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
15 min
- (0)

En klassisk, rik og smakfull rødvinsaus som passer perfekt til biff og andre kjøttretter. Den lages raskt i samme panne som kjøttet er stekt i, slik at du får med de gode smakene fra stekesjyen.

Siderett
20250824_1755_Creamy Mashed Potatoes_remix_01k3ecgy7df82tzt6k3fmm09d5
Flag of NO

Potetmos

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En klassisk, luftig og kremet potetmos som passer perfekt som tilbehør til kjøtt, fisk eller grønnsaksretter. Bruk av melne potetsorter gir den ekstra gode, hjemmelagde konsistensen.

Saus & dressinger
image-of-a-bearnaise-sauce
Flag of FR

Béarnaisesaus (restaurantvariant)

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
25 min
- (0)

En klassisk fransk saus med silkemyk konsistens og frisk smak av estragon. Dette er restaurantvarianten – rik på smør, lett syrlig og perfekt til biff, entrecôte eller grillet kjøtt.

Siderett
20250825_0004_Pumpkin Mash Delight_remix_01k3f1nzw7ft9b5pr3p91ppxm4
Flag of NO

Kålrotstappe

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)

Kålrotstappe er en klassiker på norske middagsbord og passer perfekt til retter som pinnekjøtt, medisterkaker eller kjøttkaker. Den runde smaken av kålrot og gulrot kombinert med fløte og muskat gir en fyldig og balansert tilbehørsrett. Du kan lage den grov eller silkemyk – alt etter hva du liker best.

Ingen flere oppskrifter