Utforsk oppskrifter

Tagg: dressing
Middag
grilled-chicken-patty
Flag of GB

Kylling- og halloumiburgere

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
20 min
2.8 (5)

Saftige kyllingbryst med spicy saus, grillet halloumi, frisk kål og kremet dressing – alt servert i rykende ferske burgerbrød. Perfekt på 15 minutter!

Saus & dressinger
a-jar-of-homemade-curry-mayonnaise
Flag of NO

Karrimajones med eple og ristede krydder

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
12 min
- (0)

Dette er ikke den vanlige karrimajonesen du finner på ferdigsmurte baguetter. Her ristes karrien lett i olje for å slippe løs den dype, varme aromaen før den røres inn i majonesen. Friskt revet eple og en anelse ingefær gir friskhet og liv, mens honning og sitronsaft balanserer det hele. Resultatet er en dressing med ekte håndverkspreg – fyldig, frisk og litt frekk.

Saus & dressinger
creamy-holiday-dip-in-a-small-rustic-bowl--garnish
Flag of NO

Hjemmelaget Holiday Dipmix

avatar
Thomas Haugen
Difficulty: Easy (1 of 3)
5 min
- (0)

Denne holiday-dipmiksen er utviklet for å gi en smak som ligger svært tett på den klassiske posen fra butikken. Krydderblandingen er balansert med riktig mengde sødme, syre, umami og mild varme, og et lite innslag av stivelse gir den fyldige, kremede konsistensen som kjennetegner originalen. Du får en rund, aromatisk og autentisk holiday-dip som lages på få minutter med helt vanlige ingredienser fra norsk dagligvare.

Pålegg
creamy-homemade-avocado-mayo-in-a-small-glass-jar-

Kremet avokadomajones

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
14 min
- (0)

En frisk og kremet majones laget med modne avokadoer i stedet for egg. Den får en fyldig konsistens, lett syrlighet fra sitron og eddik, og et mildt løk- og hvitløkspreg som gjør den allsidig i bruk. Denne majonesen fungerer utmerket som smørbart pålegg, som dressing i salater, som topping på burgere, som dip til pommes frites eller som et grønt alternativ i wraps og tacos. Oppskriften lages på få minutter og passer perfekt når du vil ha noe sunt, raskt og smakfullt.

Saus & dressinger
ranch-dressing
Flag of US

Ranchdressing

avatar
Magnus Lie
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

En frisk, kremet og urterik dressing som løfter alt fra salater til grillmat. Ranchdressing er et amerikansk ikon med røtter tilbake til 1950-tallet, da den først ble laget av Steve Henson i California. Den balanserer syre, kremet fylde og urtesmak på en måte som gjør den uimotståelig – perfekt til grønnsaksdip, kylling, potetsalat, pizza eller som en erstatning for rømme til tacos. Dressingen tar bare ti minutter å lage, men blir aller best om den får hvile litt i kjøleskapet slik at smakene setter seg.

Siderett & tilbehør
greek-tzatziki
Flag of GR

Tzatziki

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
20 min
- (0)

Tzatziki er en frisk og kremet dressing som stammer fra Hellas, men som også er populær i Tyrkia og resten av Middelhavet. Den lages av revet agurk som blandes med gresk yoghurt, hvitløk og litt syrlighet fra eddik. Resultatet er en dip med balansert friskhet og kremet konsistens, som passer utmerket til alt fra grillet kjøtt og fisk til pitabrød, salater og grønnsaker. Med få ingredienser og enkel fremgangsmåte er dette en oppskrift som alle kan få til på under 20 minutter.

Saus & dressinger
a-small-bowl-of-creamy-homemade-burger-sauce-with-
Flag of US

Hjemmelaget Burgerdressing som Smaker som Restaurant

avatar
Sindre Moen
Difficulty: Easy (1 of 3)
5 min
- (0)

Denne burgerdressingen gir deg den klassiske, kremete smaken du kjenner fra gode burgere, bare friskere og bedre. Den er rask å røre sammen, har perfekt balanse mellom syre, sødme og krydder, og får et lite løft av finhakket sylteagurk og litt lake fra glasset. Bruk den på alle typer hamburgere, kyllingburgere eller som dipp til pommes frites.

Saus & dressinger
creamy-homemade-aioli-in-a-small-rustic-bowl--smoo
Flag of FR

Hjemmelaget hurtig-aioli

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
15 min
- (0)

Dette er en rask og enkel aioli som gir deg kremet, syrlig og tydelig hvitløksmak uten å rote med rå egge-emulsjoner. Her bruker du ferdig majones som base og lar sitronsaften trekke smak fra fersk hvitløk før du blander alt sammen. Resultatet blir en jevn, glatt aioli som fungerer perfekt som dipp, på burgere, til pommes frites eller som saus til alt fra grønnsaker til sjømat. Oppskriften krever få ingredienser og minimal innsats, men smaken sitter som en ekte aioli.

Ingen flere oppskrifter