
Focaccia à la mamma
Skal du ta med noe til vin og tapas kveld/boretslagsmøte etc, dette er oppskriften for deg. Har fått utallige komplimenter for focacciaen oppigjennom, og den er enkel å lage!

Enkel avokado salat
Avokado, cherry tomat, grønn paprika med en dært balsamico dressing 👌

Bryan Johnsons Super Veggie
Super Veggie er en sentral del av Bryan Johnsons daglige kosthold og består av nøye utvalgte grønnsaker med dokumenterte helseeffekter.

Orientalsk Linsesuppe
En varmende, sunn og smakfull suppe med røde linser, friske grønnsaker og et hint av orientalske krydder.

Meksikansk Salsa

En herlig salsa av friske tomater og røkt chili som perfekt tilbehør til sommerens grillmåltider, eller gi fredagstacoen løft til et nytt nivå.

Marokkansk brytebrød
I Marokko er brød en selvsagt del av nesten alle måltider. Dette brytebrødet lages med en kombinasjon av hvetemel og semulegryn, som gir en lett kornete tekstur og rik smak. Brødet formes flatt og rundt, prikkes med gaffel, og stekes til det blir gyllent og sprøtt på utsiden, men mykt og luftig inni. Du kan variere størrelsen på brødene, alt etter om du ønsker store som kan brytes i biter, eller små som kan fylles som pitabrød.

Klassisk tomatsaus à la Marco
Dette er en fyldig og aromatisk tomatsaus inspirert av teknikken Marco Pierre White lærte av en italiensk 3-stjernerskokk. Sausen får sødme og dybde ved først å koke ferske cherrytomater lenge nok til at syren forsvinner og den naturlige smaken konsentreres. Deretter bygges sausen videre med gode hermetiske tomater før alt bakes ferdig i ovn for maksimal smak. Resultatet er en glatt og intens basetomatsaus som fungerer til pasta, gryter, lasagne, pizza, supper og alt som trenger et solid fundament av tomat.

Mango- avokadosalat med granateple, chili og koriander
Denne salaten kombinerer tropiske smaker med friske urter og en lett hete fra chili. Den søte mangoen og de saftige granateplekjernene balanseres av syrlig lime og kremet avokado. Resultatet er en frisk salat som både ser imponerende ut og smaker fantastisk – ideell til grillmat, fisk, kylling eller som en lett lunsj.

Hjemmelaget Jordbærsyltetøy
Jordbærsyltetøy er kanskje det mest populære av alle syltetøy, og med god grunn. Søte, modne jordbær gir en frisk og fyldig smak som passer til alt fra frokost til dessert. Denne oppskriften gir et syltetøy med balansert sødme og et hint av friskhet fra sitron. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.

Grønnsakskraft
En mild og smakfull grønnsakskraft som passer til supper og sauser. 1 porsjon gir ca. 1 liter kraft

Hjemmelaget Blåbærsyltetøy
Blåbærsyltetøy er en tidløs favoritt som kombinerer sommerens søteste bær med sukker og et hint av friskhet fra sitron. Denne oppskriften gir et fyldig og smakfullt syltetøy som både er enkelt å lage og godt å oppbevare. Bruk det til frokost, i bakst eller som et friskt innslag til desserter. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.

Syltet agurk i eddiklake
Denne oppskriften gir to store glass med tradisjonelle norske sylteagurker. Agurkene legges lagvis med pepperrot og trekkes i en varm lake av eddik, sukker og krydder. Det gir en balansert smak mellom sødme, syre og lett krydderpreg. Oppskriften holder seg lenge uten konserveringsmiddel, takket være den høye andelen eddik og sukker. Syltetiden tar noen uker, men resultatet er verdt ventetiden – knasende gode agurker som passer til det meste.