Utforsk oppskrifter

Diett: 🌱 Vegansk
Bakverk
Focaccia_Crust
Flag of IT

Focaccia à la mamma

avatar
Markus Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
2 t
5.0 (1)

Skal du ta med noe til vin og tapas kveld/boretslagsmøte etc, dette er oppskriften for deg. Har fått utallige komplimenter for focacciaen oppigjennom, og den er enkel å lage!

Salat
🥑🍅🫑
Flag of NO

Enkel avokado salat

avatar
Bjørn Erik Solheim
Difficulty: Easy (1 of 3)
9 min
5.0 (1)

Avokado, cherry tomat, grønn paprika med en dært balsamico dressing 👌

Middag
Flag of US

Bryan Johnsons Super Veggie

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
2 t
3.7 (3)

Super Veggie er en sentral del av Bryan Johnsons daglige kosthold og består av nøye utvalgte grønnsaker med dokumenterte helseeffekter.

Middag
Recipe image
Flag of TRFlag of EG

Orientalsk Linsesuppe

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Easy (1 of 3)
35 min
2.9 (8)

En varmende, sunn og smakfull suppe med røde linser, friske grønnsaker og et hint av orientalske krydder.

Siderett & tilbehør
Recipe image
Flag of MX

Meksikansk Salsa

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
1 t
1.0 (1)

En herlig salsa av friske tomater og røkt chili som perfekt tilbehør til sommerens grillmåltider, eller gi fredagstacoen løft til et nytt nivå.

Brød
moroccan-round-flatbread
Flag of MA

Marokkansk brytebrød

avatar
Julie Dahl
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:40 t
- (0)

I Marokko er brød en selvsagt del av nesten alle måltider. Dette brytebrødet lages med en kombinasjon av hvetemel og semulegryn, som gir en lett kornete tekstur og rik smak. Brødet formes flatt og rundt, prikkes med gaffel, og stekes til det blir gyllent og sprøtt på utsiden, men mykt og luftig inni. Du kan variere størrelsen på brødene, alt etter om du ønsker store som kan brytes i biter, eller små som kan fylles som pitabrød.

Saus & dressinger
rich-italian-tomato-sauce-simmering-in-a-heavy-pot
Flag of IT

Klassisk tomatsaus à la Marco

avatar
Henrik Aas
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:45 t
- (0)

Dette er en fyldig og aromatisk tomatsaus inspirert av teknikken Marco Pierre White lærte av en italiensk 3-stjernerskokk. Sausen får sødme og dybde ved først å koke ferske cherrytomater lenge nok til at syren forsvinner og den naturlige smaken konsentreres. Deretter bygges sausen videre med gode hermetiske tomater før alt bakes ferdig i ovn for maksimal smak. Resultatet er en glatt og intens basetomat­­saus som fungerer til pasta, gryter, lasagne, pizza, supper og alt som trenger et solid fundament av tomat.

Salat
mango-avokado-salat

Mango- avokadosalat med granateple, chili og koriander

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
10 min
- (0)

Denne salaten kombinerer tropiske smaker med friske urter og en lett hete fra chili. Den søte mangoen og de saftige granateplekjernene balanseres av syrlig lime og kremet avokado. Resultatet er en frisk salat som både ser imponerende ut og smaker fantastisk – ideell til grillmat, fisk, kylling eller som en lett lunsj.

Pålegg
homemade-strawberry-jam-in-glass-jar
Flag of NO

Hjemmelaget Jordbærsyltetøy

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

Jordbærsyltetøy er kanskje det mest populære av alle syltetøy, og med god grunn. Søte, modne jordbær gir en frisk og fyldig smak som passer til alt fra frokost til dessert. Denne oppskriften gir et syltetøy med balansert sødme og et hint av friskhet fra sitron. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.

Kraft & buljong
vegetable-homemade-broth
Flag of NO

Grønnsakskraft

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
50 min
- (0)

En mild og smakfull grønnsakskraft som passer til supper og sauser. 1 porsjon gir ca. 1 liter kraft

Pålegg
homemade-blueberry-jam-in-glass-jars
Flag of NO

Hjemmelaget Blåbærsyltetøy

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)

Blåbærsyltetøy er en tidløs favoritt som kombinerer sommerens søteste bær med sukker og et hint av friskhet fra sitron. Denne oppskriften gir et fyldig og smakfullt syltetøy som både er enkelt å lage og godt å oppbevare. Bruk det til frokost, i bakst eller som et friskt innslag til desserter. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.

Siderett & tilbehør
pickled-cucumbers
Flag of NO

Syltet agurk i eddiklake

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
45 min
- (0)

Denne oppskriften gir to store glass med tradisjonelle norske sylteagurker. Agurkene legges lagvis med pepperrot og trekkes i en varm lake av eddik, sukker og krydder. Det gir en balansert smak mellom sødme, syre og lett krydderpreg. Oppskriften holder seg lenge uten konserveringsmiddel, takket være den høye andelen eddik og sukker. Syltetiden tar noen uker, men resultatet er verdt ventetiden – knasende gode agurker som passer til det meste.

Ingen flere oppskrifter