Tagg: appelsin
Pålegg

Hjemmelaget tranebærsyltetøy med appelsin
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)
Tranebær og appelsin er en klassisk kombinasjon som passer spesielt godt til jul og høytider. Appelsinen runder av den kraftige syrligheten i tranebærene og gir syltetøyet en frisk sitrusaroma. Dette syltetøyet er nydelig til kalkun, svinestek og vilt, men fungerer også godt på ostefatet eller som topping på desserter. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.
Pålegg

Hjemmelaget Appelsinmarmelade
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
1 t
- (0)
Appelsinmarmelade er en av de mest populære marmeladene, kjent for sin friske sitrussmak og vakre gyldne farge. Ved å bruke både fruktkjøttet og skallet får marmeladen en fin balanse mellom sødme, friskhet og lett bitterhet. Den passer utmerket som pålegg, men er også nydelig til ostefatet og som fyll i bakverk. Oppskriften gir omtrent 4 glass à 3 dl.
Ingen flere oppskrifter