Utforsk oppskrifter

Tagg: hverdagsbrød
Brød
sigrun_brod
Flag of NO

Sigrun-brød

avatar
Henrik Aas
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:20 t
5.0 (2)

Et mykt og mildt hverdagsbrød med god holdbarhet og fin, saftig krumme. Oppskriften gir tre store brød som passer like godt i matpakken som til frokost og kveldsmat. Brødene får en balansert smak av havre og grov melblanding, mens litt olje og sirup gir god saftighet og et mykt smulebilde. Deigen er enkel å jobbe med, hever godt og gir et stabilt resultat hver gang.

Brød
brod2
Flag of NO

Halvgrovt Havrebrød

avatar
Henrik Aas
Difficulty: Easy (1 of 3)
3 t
- (0)

Dette er et mykt og saftig hverdagsbrød laget på en blanding av havregryn, hvetemel og grovmel. Brødet får god smak og bedre holdbarhet ved å la havreblandingen svelle før deigen eltes. Oppskriften gir et luftig, mildt og barnevennlig brød som passer like godt til frokost som til matpakka. Deigen er lett å jobbe med og hever godt i former. Når brødene stekes med litt vannsprut i ovnen, får de en fin skorpe uten å bli harde.

Middag
saftige-brod
Flag of NO

Gode og Saftige Brød

avatar
Henrik Aas
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:15 t
- (0)

Dette er myke, saftige og hverdagsvennlige brød med mild smak og god holdbarhet. Oppskriften gir tre store brød som hever lett og får en fin, jevn skorpe. Deigen inneholder en blanding av havregryn, grovt mel og hvetemel, noe som gir både næring og god tyggemotstand uten at brødene blir tunge. Perfekte til frokost, matpakker eller som tilbehør til middag.

Brød
bread2
Flag of NO

Eltefritt Grovbrød

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
1 t
- (0)

Et saftig, grovt og enkelt hverdagsbrød som røres sammen rett i bollen – helt uten melstøv og kliss på kjøkkenbenken. Brødet er spekket med frø, korn og smak, og gir en myk, mettende konsistens. Perfekt til frokost, matpakke eller kveldsmat. Oppskriften gir to store brød og krever verken elting eller kjøkkenmaskin.

Brød
sissel-brod
Flag of NO

Sissels Saftige Grovbrød

avatar
Henrik Aas
Difficulty: Easy (1 of 3)
4:15 t
- (0)

Dette er et solid, hverdagsvennlig grovbrød med masse korn, frø og rug. Deigen starter med en bløtlegging som gir saftighet, bedre hold og myk tekstur uten å bli tung. Brødene hever godt, holder seg ferske lenge og egner seg fint til både matpakke og frokost. Oppskriften gir tre store, luftige brød som tåler frysing.

Ingen flere oppskrifter