Tagg: norsk husmannskost
Middag

Fiskeboller i karrisaus

Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
25 min
4.3 (4)
Fiskeboller i karrisaus er en klassisk norsk hverdagsrett laget av milde, hvite fiskeboller servert i en kremet, gyllengul karrisaus.
Middag

Fårikål kokt med bayer
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
3 t
- (0)
Fårikål er høstens ubestridte festrett – kåret til Norges nasjonalrett både i 1972 og i 2014. Denne varianten får et ekstra løft med søt bayerøl i kraften, som gir en maltrik dybde og avrundet sødme. Resultatet er en klassisk, lun og smakfull rett som varmer godt på kjølige høstkvelder. Serveres selvsagt med kokte poteter og gjerne et glass bayer til – alkoholfritt går helt fint.
Siderett

Kålstuing
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
30 min
- (0)
Kålstuing er en ekte norsk klassiker som passer perfekt til kjøttkaker i brun saus. Den er også deilig til tradisjonsretter som sosekjøtt, fiskekaker, spekemat, lever og sild, samt til pølseretter.
Ingen flere oppskrifter