
Pannestekt laks med risotto

Saftig pannestekt laks servert med kremet risotto, asparges og tomater.

Ovnsbakt fisk og grønnsaker med pesto

Saftig torsk og friske grønnsaker bakt i ovn med aromatisk pesto.

Laks med dill og poteter
Saftig ovnsbakt laks med frisk smak av sitron og dill, servert med kokte poteter, rømme og lettkokt brokkoli. En enkel og sunn middag som er klar på under 30 minutter.

Ghanesisk kenkey med grillet tilapia og shito
Kenkey er en tradisjonell rett fra Ghana laget av gjæret maismel som formes, pakkes inn og dampes lenge til en fast, litt syrlig deig. Servert med krydret, grillet fisk, friske grønnsaker og shito blir dette et komplett måltid som treffer både salt, syrlig og sterkt. I Ghana brukes helst hel tilapia, men det kan være vanskelig å få tak i i Norge. Regnbueørret er det beste alternativet og gir et svært godt resultat. Retten krever litt planlegging fordi deigen skal gjære, men smaken er verdt ventetiden. Perfekt når du vil lage ekte ghanesisk gatemat hjemme.

Torskeform
En enkel og smakfull torskeform med rotgrønnsaker, fiskesaus og sprøstekt bacon. Serveres med kokte poteter.