
Casper Ruuds favorittpasta før kamp
0.0
0 vurderinger
0
30 min
Difficulty: Easy (1 of 3)
Casper Ruud har flere ganger snakket om hvordan han spiser enkel pasta med kylling og olivenolje før viktige tenniskamper. Denne retten er inspirert av den samme filosofien: ren smak, kvalitet på råvarene og riktig balanse mellom karbohydrater, proteiner og sunt fett. Pasta alle Vongole er et ikonisk symbol på italiensk matlaging — få ingredienser, men stor smak. Her brukes ferske vongole-skjell (eller manilaskjell), hvitløk, chili, persille og god olivenolje for å skape en rett som smaker av hav, sol og fokus.
Server den rett etter tilberedning med litt brød til å suge opp den salte, aromatiske sausen. Dette er en rett for både toppidrettsutøvere og matelskere som setter pris på kvalitet og enkelhet.
Inneholder allergener
Hvete
Gluten
Skalldyr
Bløtdyr
Kilde:
Casper Ruud
Voksne
4
Barn
0
Porsjoner4