Tagg: mozzarella
Middag

Arancini (risottoboller) med skinke og mozzarella

Jessica Eriksen
Difficulty: Easy (1 of 3)
2:10 t
- (0)
Arancini er sprø, frityrstekte risottoboller fra Sicilia, kjent for sin gyldne farge og myke kjerne. De lages tradisjonelt av avkjølt risotto som formes rundt et fyll av enten kjøttsaus eller ost og skinke. Denne varianten bruker skinke, mozzarella og litt persille som gir en mild og kremet kjerne. Du får ca. 18 store arancini av oppskriften, perfekt som forrett, smårett eller som en måte å bruke rester av risotto på.
Middag

Eyeball Pasta – Skummelt god Halloween-pasta for barn
Julie Dahl
Difficulty: Easy (1 of 3)
25 min
- (0)
Denne grønne “Eyeball Pastaen” er perfekt til Halloween-feiring for barn. Med grønn tagliatelle, rød tomatsaus og “øyne” laget av tomater, mozzarella og basilikum får du en rett som både ser ekkel ut og smaker himmelsk. Den er enkel å lage, klar på under en halvtime, og garantert en suksess på ethvert spøkelsesbord.
Ingen flere oppskrifter