Utforsk oppskrifter

Tagg: flesk
Middag
Generated Image November 03, 2025 - 2_43PM
Flag of NO

Flesk og duppe med kålrotstappe

avatar
Jessica Eriksen
Difficulty: Medium (2 of 3)
50 min
- (0)

En klassisk norsk rett med sprøstekt sideflesk, hvit saus og kålrotstappe.

Middag
hildur_1
Flag of NO

Ovnsomelett med kål og flesk (Hildurmat)

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:05 t
- (0)

En tradisjonell rett fra 1960-tallet, kjent som “Hildurmat” etter Hildur fra Lom. Retten ble først delt i lokalavisa Dølen og har vært populær som enkel, mettende hverdagsmat. Laget i langpanne eller ildfast form med kål, gulrøtter, flesk og eggestuing. Serveres gjerne med kokte poteter, tyttebær og smeltet smør.

Middag
a-rustic-ceramic-bowl-filled-with-fluffy-white-sus
Flag of JPFlag of NO

Flesk med løk, ris og rå eggeplomme

avatar
Camilla Berg
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:40 t
- (0)

Denne retten kombinerer norske råvarer som flesk og løk med japanske teknikker og ingredienser som koshihikari-ris, soyasaus og rå eggeplomme. Resultatet er en balansert rett med sødme fra karamellisert løk, salt og sprøhet fra flesket, friskhet fra ingefær og fylde fra eggeplommen. Perfekt som en robust middag eller en helgerett for deg som vil prøve noe nytt.

Ingen flere oppskrifter