Tagg: tradisjonelt
Brød

Marokkansk brytebrød
Julie Dahl
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:40 t
- (0)
I Marokko er brød en selvsagt del av nesten alle måltider. Dette brytebrødet lages med en kombinasjon av hvetemel og semulegryn, som gir en lett kornete tekstur og rik smak. Brødet formes flatt og rundt, prikkes med gaffel, og stekes til det blir gyllent og sprøtt på utsiden, men mykt og luftig inni. Du kan variere størrelsen på brødene, alt etter om du ønsker store som kan brytes i biter, eller små som kan fylles som pitabrød.
Middag

Beito-gryte
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)
En fyldig og smakfull gryte med svinefilet, sopp, krydder og en fløyelsmyk saus med fløte og ripsgele. Perfekt med kokte poteter og grønnsaker til. Delt av Astrid Høiberg
Ingen flere oppskrifter