Tagg: kyllinggryte
Middag

Sørstats kyllinggryte
Jonas Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
55 min
- (0)
Smothered chicken er en varmende rett med røtter i afrikansk-amerikansk soul food. Denne varianten bruker saftige kyllingbryst marinert i krydderblanding med paprika, hvitløk, løk, timian og litt eddik for syrlighet. Kyllingen brunes først for å utvikle smak og tekstur. Sausen bygges opp med sopp, løk, rød paprika og jalapeño som får tid til å karamellisere. En klassisk roux av smør og mel gir fylde, før kraft og fløte gjør den kremete og rik. Retten får balanse med friske urter og sitron til slutt. Serveres best over potetmos, ris eller med cornbread for å suge opp all den gode sausen.
Middag

Coq au vin
Xavier Lechevalier
Difficulty: Hard (3 of 3)
1:45 t
- (0)
En klassisk fransk gryterett der kylling kokes mørt i rødvin med bacon, sjalottløk, sopp og urter, og serveres med en fyldig vinsaus.
Ingen flere oppskrifter