Utforsk oppskrifter

Tagg: sausbase
Kraft & buljong
europeana-vlmb9C2Ah_s-unsplash
Flag of NO

Fiskekraft

avatar
Anne Olsen
Difficulty: Easy (1 of 3)
1 t
- (0)

En grunnkraft laget av fiskebein, hode og grønnsaker, perfekt som base for supper og sauser. 1 porsjon gir ca. 1 liter kraft

Siderett & tilbehør
close-up-of-a-small-glass-jar-filled-with-creamy-r

Bakt hvitløkspuré

avatar
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:05 t
- (0)

Bakt hvitløkspuré gir en mild, søt og rund hvitløksmak som passer til alt fra dressinger og marinader til gryter, smørbrød og sauser. Når feddene bakes lenge i ovnen, blir de myke og karamelliserte, og smaken mister all skarphet. Resultatet er en smørbar, aromatisk puré du enkelt lager på forhånd og oppbevarer i kjøleskapet. Den løfter nesten enhver rett med et lite lite drypp.

Ingen flere oppskrifter