Tagg: kjøttmiddag
Middag

Okserull med glasur av tranebær-balsamico
Markus Enge
Difficulty: Medium (2 of 3)
3:50 t
5.0 (2)
En saftig og mør oksestek som langtidsbakes i ovn med tranebærsaus, balsamicoeddik og urter. Søtt, syrlig og fyldig på samme tid – perfekt til en kald høst dag, søndagsmiddag eller høytid.
Middag

Langtidsbraiserte Short Ribs i Miso og Lønnesirup

Jessica Eriksen
Difficulty: Medium (2 of 3)
3:25 t
- (0)
Dette er mør, langtidsbraisert biff laget med en kraftig saus av miso, gochujang, løk og ingefær. Kombinasjonen av søt lønnesirup, fermentert miso og chili gir en dyp, rund umamismak som bygger seg opp gjennom hele koketiden. Resultatet er kjøtt som faller fra hverandre, en glasert saus med rik konsistens og sprøstekt purre på toppen for kontrast. Perfekt til helgemiddager, gjester eller når du vil ha noe skikkelig tilfredsstillende.
Ingen flere oppskrifter