Utforsk oppskrifter

Tagg: brytebrød
Brød
moroccan-round-flatbread
Flag of MA

Marokkansk brytebrød

avatar
Julie Dahl
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:40 t
- (0)

I Marokko er brød en selvsagt del av nesten alle måltider. Dette brytebrødet lages med en kombinasjon av hvetemel og semulegryn, som gir en lett kornete tekstur og rik smak. Brødet formes flatt og rundt, prikkes med gaffel, og stekes til det blir gyllent og sprøtt på utsiden, men mykt og luftig inni. Du kan variere størrelsen på brødene, alt etter om du ønsker store som kan brytes i biter, eller små som kan fylles som pitabrød.

Bakverk
gulrotfluffies
Flag of NO

Gulrotfluffies

Leif Slåtten
Difficulty: Medium (2 of 3)
1:35 t
- (0)

Gulrotfluffies er myke, ekstra luftige hverdagsboller der finrevet gulrot gir saftighet uten at smaken blir grøtete. Deigen er enkel å jobbe med, og bollene heves skånsomt i kald ovn for å bli så lette som mulig. Resultatet er myke brytebrød med gyllen overflate og et hint av sødme. Perfekte til frokost, kveldsmat eller som tilbehør til supper og salater.

Ingen flere oppskrifter