Tagg: rotmos
Anbefalt
Middag

Kyllingoverlår i estragonsaus
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
1:05 t
5.0 (3)
Denne saftige middagen ble delt av Erika Gohde Sandbakken. En nydelig middag med saftig kyllingoverlår som får sprøtt skinn, servert på en seng av rotmos og toppet med en fyldig saus laget med fløte, soyasaus, sennep og estragon. En rett som kombinerer klassiske smaker med en frisk tvist.
Siderett & tilbehør

Kålrotstappe
Jonas Enge
Difficulty: Easy (1 of 3)
40 min
- (0)
Kålrotstappe er en klassiker på norske middagsbord og passer perfekt til retter som pinnekjøtt, medisterkaker eller kjøttkaker. Den runde smaken av kålrot og gulrot kombinert med fløte og muskat gir en fyldig og balansert tilbehørsrett. Du kan lage den grov eller silkemyk – alt etter hva du liker best.
Ingen flere oppskrifter