Ramos Gin Fizz

Legendarisk fluffy gin-cocktail med sitron, lime, fløte og eggehvite.

Tid
7 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
HARD
Ramos Gin Fizz

Ingredienser

Ramos Gin Fizz-blanding

  • 1 stk eggehvite
  • 5 cl ginF.eks. Tanqueray, Bombay Sapphire, Monkey 47.
  • 3 cl kremfløteKremfløte, ikke matfløte.
  • 4 stk isbiter (valgfritt)
  • 1,5 cl sitronsaft
  • 1,5 cl limejuice
  • 2 dråpe appelsinblomstvannAppelsinblomstvann – f.eks. Nielsen Massey, Monin, eller Santa Maria. Kan ikke erstattes.
  • 5 cl kullsyrevannKullsyrevann, toppes etter shaking.
  • 2 cl sukkerlakeLag selv av like deler sukker og vann.

Fremgangsmåte

Ramos Gin Fizz-blanding

  1. Rist og topp med soda

    Ha gin (5 cl), sitronjuice (1.5 cl), limejuice (1.5 cl), sukkerlake (2 cl), kremfløte (3 cl), eggehvite (1 stk), appelsinblomstvann (2 dråper) og is i en shaker. Tørrist, så med is, og sil i et høyt glass. Topp med kullsyrevann (ca 5 cl).