Ramos Gin Fizz
Legendarisk fluffy gin-cocktail med sitron, lime, fløte og eggehvite.
Tid
7 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
HARD

Ingredienser
Ramos Gin Fizz-blanding
- 1 stk eggehvite
- 5 cl gin – F.eks. Tanqueray, Bombay Sapphire, Monkey 47.
- 3 cl kremfløte – Kremfløte, ikke matfløte.
- 4 stk isbiter (valgfritt)
- 1,5 cl sitronsaft
- 1,5 cl limejuice
- 2 dråpe appelsinblomstvann – Appelsinblomstvann – f.eks. Nielsen Massey, Monin, eller Santa Maria. Kan ikke erstattes.
- 5 cl kullsyrevann – Kullsyrevann, toppes etter shaking.
- 2 cl sukkerlake – Lag selv av like deler sukker og vann.
Fremgangsmåte
Ramos Gin Fizz-blanding
- Rist og topp med soda
Ha gin (5 cl), sitronjuice (1.5 cl), limejuice (1.5 cl), sukkerlake (2 cl), kremfløte (3 cl), eggehvite (1 stk), appelsinblomstvann (2 dråper) og is i en shaker. Tørrist, så med is, og sil i et høyt glass. Topp med kullsyrevann (ca 5 cl).