Mai Tai
Tropisk og kraftig tiki-klassiker med lys og mørk rom, lime, appelsinlikør og mandelsirup.
Tid
4 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
Mai Tai-blanding
- 1 dråpe angostura_bitters (valgfritt)
- 3 cl mørk rom
- 6 stk isbiter (valgfritt)
- 0,1 stk lime (valgfritt) – til pynt
- 2 cl limejuice
- 1 stk mynte (valgfritt) – til pynt
- 1,5 cl appelsinlikør
- 1 cl mandelsirup – mandelsirup
- 3 cl hvit rom
Fremgangsmåte
Mai Tai-blanding
- Rist og server
Rist hvit rom (3 cl), mørk rom (3 cl), limesaft (2 cl), appelsinlikør (1.5 cl) og orgeat (mandelsirup) (1 cl) med is. Sil over i glass med is. Topp med en dash Angostura bitters (1 dråpe) og pynt med lime og mynte.