Mai Tai

Tropisk og kraftig tiki-klassiker med lys og mørk rom, lime, appelsinlikør og mandelsirup.

Tid
4 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
EASY
Mai Tai

Ingredienser

Mai Tai-blanding

  • 1 dråpe angostura_bitters (valgfritt)
  • 3 cl mørk rom
  • 6 stk isbiter (valgfritt)
  • 0,1 stk lime (valgfritt)til pynt
  • 2 cl limejuice
  • 1 stk mynte (valgfritt)til pynt
  • 1,5 cl appelsinlikør
  • 1 cl mandelsirupmandelsirup
  • 3 cl hvit rom

Fremgangsmåte

Mai Tai-blanding

  1. Rist og server

    Rist hvit rom (3 cl), mørk rom (3 cl), limesaft (2 cl), appelsinlikør (1.5 cl) og orgeat (mandelsirup) (1 cl) med is. Sil over i glass med is. Topp med en dash Angostura bitters (1 dråpe) og pynt med lime og mynte.