Kaltbach Creamy
Kaltbach Creamy er en halvfast sveitsisk ost med silkemyk, nøtteaktig smak og smørgul farge. Den modnes i Kaltbach-hulene i Sveits og har en rik, delikat tekstur. I denne enkle, men elegante serveringen skjæres osten i terninger og kombineres med et glass Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2023. Chardonnayens fyldige karakter og noter av sitrus, nektarin, smør og krem forsterker ostens kremete og nøtteaktige preg. Perfekt delikat liten forrett eller sofistikert snack
Tid
5 min
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
Osteservering
- 200 g kaltback_creamy
- 1 stk hvitvin (valgfritt) – Sandhi Santa Barbara Chardonna
Fremgangsmåte
Osteservering
- Skjær opp osten
Skjær Kaltbach Le Crémeux (200 g) i terninger eller tynne skiver, og legg på et fat.
- Hell opp vin
Server med et glass hvitvin (1 stk) (f.eks. Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2023) fra Vinmonopolet – flott sammen med ostens kremmethet.