Kaltbach Creamy

Kaltbach Creamy er en halvfast sveitsisk ost med silkemyk, nøtteaktig smak og smørgul farge. Den modnes i Kaltbach-hulene i Sveits og har en rik, delikat tekstur. I denne enkle, men elegante serveringen skjæres osten i terninger og kombineres med et glass Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2023. Chardonnayens fyldige karakter og noter av sitrus, nektarin, smør og krem forsterker ostens kremete og nøtteaktige preg. Perfekt delikat liten forrett eller sofistikert snack

Tid
5 min
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
EASY
kaltback

Ingredienser

Osteservering

  • 200 g kaltback_creamy
  • 1 stk hvitvin (valgfritt)Sandhi Santa Barbara Chardonna

Fremgangsmåte

Osteservering

  1. Skjær opp osten

    Skjær Kaltbach Le Crémeux (200 g) i terninger eller tynne skiver, og legg på et fat.

  2. Hell opp vin

    Server med et glass hvitvin (1 stk) (f.eks. Sandhi Santa Barbara Chardonnay 2023) fra Vinmonopolet – flott sammen med ostens kremmethet.

Kaltbach Creamy oppskrift – Vegetarisk | Matly