Grønnsaksuppe
En enkel og sunn suppe laget med potet, gulrot og andre grønnsaker.
Tid
20 min
Porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
Hoveddel
- 1 stk gulrot
- 1 skive sellerirot
- 5 stilk kruspersille
- 1 ts pepper
- 1 stk poteter – stor
- 8 dl grønnsaksfond – eller vann + 1 buljongterning
- 1 klype hvitkål
Fremgangsmåte
Hoveddel
- Tilberedning og kok grønnsakene
Vask, rens og del poteter (1 stk), gulrot (1 stk) og sellerirot (1 skive) i biter. Tilsett hvitkål (1 klype) og finhakket kruspersille (5 stilk). Kok opp sammen med grønnsaksfond (8 dl) (eller buljongen) i ca. 12 min.
- Smak til
Smak til med pepper (1 ts) og dryss over persille før servering.