Fiskesuppe (av posesuppe)

Enkel fiskesuppe laget med posesuppe, frisket opp med grønnsaker og fiskepudding.

Tid
20 min
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
EASY
6899c0ab23026

Ingredienser

Hoveddel

  • 1 stk gulrøtter
  • 0,25 stk blomkål
  • 1 ss gressløk
  • 150 g torsksei, laks eller fiskepudding
  • 1 pose fiskesuppe
  • 2 stk poteter
  • 1 stk tomater

Fremgangsmåte

Hoveddel

  1. Lag posesuppe

    Tilbered posesuppen etter anvisning på pakken.

  2. Forbered grønnsaker og fisk

    Vask og rens grønnsakene. Skrell poteter (2 stk) og gulrøtter (1 stk) og skjær i terninger. Del blomkål (0.25 stk) i små buketter. Skjær tomater (1 stk) i båter. Finhakk gressløk (1 ss) . Del torsk (150 g) eller fiskepudding i biter.

  3. Kok grønnsakene

    Tilsett poteter og gulrøtter i suppen, kok i 10 min. Tilsett blomkål og kok til grønnsakene er møre.

  4. Ha i fisk

    Tilsett torsk (150 g), småkok i ca. 5 min. Smak til: Rør inn tomat og gressløk før servering.