Fiskesuppe (av posesuppe)
Enkel fiskesuppe laget med posesuppe, frisket opp med grønnsaker og fiskepudding.
Tid
20 min
Porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
Hoveddel
- 1 stk gulrøtter
- 0,25 stk blomkål
- 1 ss gressløk
- 150 g torsk – sei, laks eller fiskepudding
- 1 pose fiskesuppe
- 2 stk poteter
- 1 stk tomater
Fremgangsmåte
Hoveddel
- Lag posesuppe
Tilbered posesuppen etter anvisning på pakken.
- Forbered grønnsaker og fisk
Vask og rens grønnsakene. Skrell poteter (2 stk) og gulrøtter (1 stk) og skjær i terninger. Del blomkål (0.25 stk) i små buketter. Skjær tomater (1 stk) i båter. Finhakk gressløk (1 ss) . Del torsk (150 g) eller fiskepudding i biter.
- Kok grønnsakene
Tilsett poteter og gulrøtter i suppen, kok i 10 min. Tilsett blomkål og kok til grønnsakene er møre.
- Ha i fisk
Tilsett torsk (150 g), småkok i ca. 5 min. Smak til: Rør inn tomat og gressløk før servering.