El Diablo
Tequila-miks med solbærlikør, lime og ingefærøl – syrlig, krydret og fruktig.
Tid
3 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
El Diablo-blanding
- 2 stk solbær (valgfritt) – til pynt, hvis tilgjengelig
- 1,5 cl crème de cassis – Solbærlikør. F.eks. Merlet, Giffard eller Bols. Kan ikke erstattes.
- 10 cl ingefærøl – Sterk ingefærøl, f.eks. Fever-Tree, Old Jamaica eller Bundaberg. Ikke bruk ginger ale.
- 5 stk isbiter
- 0,1 stk lime (valgfritt) – til pynt
- 2 cl limejuice
- 4 cl tequila – Bruk kvalitets tequila – blanco eller reposado, f.eks. Olmeca Altos, Espolon, Herradura.
Fremgangsmåte
El Diablo-blanding
- Bygg og rør
Fyll et glass med is. Tilsett tequila (4 cl), crème de cassis (1.5 cl), limejuice (2 cl), og topp med ingefærøl (10 cl). Rør forsiktig. Pynt med lime og evt. bær.