Bamboo
En lett og tørr cocktail fra 1800-tallet med sherry og tørr vermut.
Tid
3 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
EASY

Ingredienser
Bamboo-blanding
- 1 dråpe angostura_bitters – Originalen er Angostura – klassisk cocktailbitter.
- 4 cl tørr sherry – F.eks. Tio Pepe (fino) eller Lustau (amontillado). Ikke bruk søt sherry.
- 4 cl tørr vermut – F.eks. Noilly Prat, Dolin Dry, Martini Extra Dry.
- 0,1 stk sitron (valgfritt) – zest til pynt
- 1 dråpe orange bitters – F.eks. Regans' Orange Bitters No. 6, Angostura Orange Bitters.
Fremgangsmåte
Bamboo-blanding
- Rør og sil
Rør tørr sherry (4 cl), tørr vermut (4 cl), Angostura bitters (1 dråpe), orange bitters (1 dråpe) med is. Sil i avkjølt glass og pynt med sitronskall.
Kilde
Karla Beatty