Bamboo

En lett og tørr cocktail fra 1800-tallet med sherry og tørr vermut.

Tid
3 min
Porsjoner
1
Vanskelighetsgrad
EASY
Bamboo

Ingredienser

Bamboo-blanding

  • 1 dråpe angostura_bittersOriginalen er Angostura – klassisk cocktailbitter.
  • 4 cl tørr sherryF.eks. Tio Pepe (fino) eller Lustau (amontillado). Ikke bruk søt sherry.
  • 4 cl tørr vermutF.eks. Noilly Prat, Dolin Dry, Martini Extra Dry.
  • 0,1 stk sitron (valgfritt)zest til pynt
  • 1 dråpe orange bittersF.eks. Regans' Orange Bitters No. 6, Angostura Orange Bitters.

Fremgangsmåte

Bamboo-blanding

  1. Rør og sil

    Rør tørr sherry (4 cl), tørr vermut (4 cl), Angostura bitters (1 dråpe), orange bitters (1 dråpe) med is. Sil i avkjølt glass og pynt med sitronskall.

Kilde

Karla Beatty